Houden we allemaal niet van Disney? Ik krijg in elk geval ‘Do you want to build a snowman’ van Frozen niet uit mijn hoofd ;-). Superleuk vind ik dan ook deze top uit de nieuwe ZEB collectie, in samenwerking met Astrid Bryan en Disney. De Minnie Mouse staat er heel subtiel en zorgt voor een girly touch. Ik draag hier ook mijn nieuwe Loavies vestje, mijn nieuwe witte broek en mijn Primark schoenen. Heel wat nieuwe items in één outfit dus ;-). Sinds ik verhuisd ben, woon ik op 200 meter van een vaart, ik hoop dat deze iets groenere achtergrond jullie bevalt! 


ENG: Don’t we all love Disney? I’m stuck with ‘Do you want to build a snowman’ in my head! This top I’m wearing is from a new collection of ZEB, with Astrid Bryan and Disney. I love that the Minnie Mouse is subtile but it gives a girly touch to my outfit. I’m also wearing my new Loavies jacket, my ripped white jeans and new Primark heels. A lot of new items in this outfit ;-). Oh and since I moved, I live really near to this canal, hope you like the new background!  


  

I’m wearing: 
Top: Astrid Bryan for Zeb (here)
Pants: Asos (here)
Shoes: Primark
Jacket: Loavies (here)
Bracelet: Loavies (here)
Ring: YSL arty ring
Bag: Be Angeled

Nathalie