Outfit: New Look dress

Mijn nieuw New Look kleedje viel goed in de smaak dus hier is een outfit post ermee! Deze foto’s zijn genomen aan het Gardameer en ik ben echt verliefd op de achtergrond van deze foto’s… Ik heb mijn kleedje gecombineerd met wat zwarte details en mijn favoriete schoenen van dit moment, mijn muntgroene Supertrash hakken. Ik hoop dat je de foto’s mooi vind, laat het zeker even weten in een comment! 
                                      
ENG: A lot of you liked the New Look dress a lot so here’s a outfit post with it! I took these pictures at the Garda Lake. I just love the background of these pics so much… I paired my dress with ome black details and my favorite shoes of the moment, my mint Supertrash heels! Hope you like the pictures, be sure to leave a comment and let me know!

I’m wearing: 
Shoes: Supertrash via Spartoo Schoenen
Dress: New Look
Sunglasses: D&G
Clutch: H&M
Bracelets: Just Julia and Twice as Nice

Nathalie