Outfit: pied-de-poule

Deze schattige tas kocht ik enkele jaren geleden en nu is het perfecte moment om het terug uit mijn kast te halen! De pied-de-poule print zie je weer overal in de winkels hangen. Ik heb het gecombineerd met mijn paarse broek om de outfit wat op te kleuren en hield het verder neutraal van kleur. Mijn moeder vond deze schattige ring tussen haar juwelen en aangezien ik de laatste tijd fan van goud ben, gaf ze hem aan mij. Ik heb hier ook mijn nieuwe lippenstift op, vind je hem goed bij me passen? 
I bought this cute bag a few years ago, and it’s the perfect time to take it out of my closet! The houndstooth print is totally hot again. I combined it with my purple pants for a pop of colour and kept the colours neutral for the rest of the outfit. My mom found this cute ring in her jewelry and since I’m into gold now, she gave it to me. I’m also wearing my new lipstick, do you like it? 


I’m wearing: 
Bag: Pepe Jeans
Leather vest, T-shirt & ring: unknown
Pants: Cimarron (also seen here)
Sneakers: River Island (also seen here)
On my lips: Deeply Adored by Mac Cosmetics

Nathalie