Outfit: Poppy Lux Dress

Jep, dat is een outfit met Ugg laarsjes. Normaal zou ik voor outfit foto’s onder zo’n kleedje hakken ofzo dragen maar het leek me leuk om ook eens te tonen hoe ik Ugg’s combineer. Uiteindelijk ben ik er zeker van dat vele onder jullie een paar Ugg’s in je kast hebben, niet? Ik toon jullie hier ook mijn nieuw kleedje van Poppy Lux. Ik ben echt gek op de print, het is lang genoeg en het past mooi (als in: de print rekt niet uit bij mijn borsten): dikke yes! Ga zeker eens een kijkje nemen op de Poppy Lux webshop, ik ben er zeker van dat je er leuke dingen op gaat zien! 
ENG: Yes that’s an outfit with Ugg boots. I would normally wear high heels or something under a dress like this for outfit pictures, but I think it would be nice to show you how I wear my Ugg boots! After all a lot of people have them in their closet, right? I’m also showing you my new dress here. It’s from Poppy Lux. I really like the print, it’s long enough and it fits really well (the print doesn’t stretch out on my boobs ;-)): score! Be sure to check the Poppy Lux webshop, I’m sure you’re gonna like it! 

I’m wearing: 
Dress: Poppy Lux
Shoes: Ugg
Bracelet: J.S. Kolins
Cardigan: Primark
Necklace: Zara

Nathalie