Outfit: The printed pants

Vandaag opnieuw een heerlijke zonnige dag en uiteraard zit ik binnen vastgeplakt aan mijn laptop om te studeren. Maar even tijd maken om een nieuwe post te schrijven, moet kunnen vind ik. Deze outfit droeg ik eerder deze week. Op deze zomerse avonden is het nog altijd lekker warm, maar ik vind het leuker om dan een broek aan te doen als deze. Zit enorm goed en beschermt mij tegen al die muggen die mij blijkbaar nogal aantrekkelijk vinden. Ik wou al een tijdje een broek met print, maar dat was blijkbaar niet zo makkelijk om te vinden als je nog een beetje een flatterend model wou. Deze vond ik in c&a, voor slechts negen euro, dus die kon ik echt niet laten liggen! Draag jij broeken met prints?

Today is again a very sunny day and of course I’m stuck behind my laptop to study. But I think it’s ok to make some time to write a post. I was wearing this outfit earlier this week. On these hot evenings, I like it more to wear pants like this one. It’s comfortable and protects me against mosquitoes, which seem to find that I’m very attractive. I’ve wanted a printed pants for a while now, but it wasn’t easy to find a flattering one. This one I’ve found in c&a for nine euro, so I had to buy it! Do you wear printed pants?

I’m wearing:

Watch: SwatchRing: PronailsTop: Scee


Pants: C&A 

Bag: Guess
Shoes: unknown


Have a nice weekend!

Nathalie