Today I’m showing you the outfit I was wearing for the reception. I bought this skirt this week and wanted to wear it so badly! So I was really happy that the weather was ok, and that I wasn’t the only person with bare legs. I’m wearing this belt because the skirt is elastic and it looks better when it’s covered. But I also think this belt looks good with this outfit. Of course I still have my make-up and hair from the show, since these pictures where taken after the show. So enough talking, here are the pictures ;-)!

Vandaag laat ik jullie mijn outfit zien die ik droeg op de receptie. Ik kocht deze rok eerder deze week en wou hem echt graag dragen! Ik was dus heel blij dat het weer meeviel en dat ik niet de enige was met blote benen. Ik draag de riem omdat de rok vanboven eindigt met een rekker en het is mooier als de rekker bedekt is, maar ik vind ook wel dat de riem mooi past bij deze outfit. Mijn haar en make-up is nog zoals het gedaan was voor de show, aangezien deze foto’s erna genomen zijn. Genoeg gepraat, hier zijn de foto’s ;-)!

Me and Toni!

This coconut-cupcake was my favorite (^_^)

I’m wearing: 
Skirt/collar/ Shoes: New look 
Watch: Swatch
Ring: Pronails
Bracelet: Forever 21
Blazer: Zara
Belt: Di Cintura
Top: H&M

Do you like my outfit?

Nathalie