Outfit: Sacha shoes

Wat ben ik blij met dit weer, eindelijk outfits aandoen met blote benen! Deze outfit is voor mij een goed voorbeeld van wat voor outfits ik het liefst draag: vrouwelijk, zomers en kleurrijk! Het rokje is echt zalig om nu te dragen maar mijn favoriet stuk van deze outfit zijn toch wel de schoenen. De schoenen heb ik besteld op de webshop van Sacha en ik ben er helemaal verliefd op! Ze zijn zo speciaal en bovendien zitten ze echt heel gemakkelijk. Wat vind jij van deze speciale schoenen en mijn outfit? 
                                         

ENG: I’m so happy with this weather, finally I can wear outfits with bare legs again! This outfit is a good example of the kind of outfits that I like to wear the most: feminine, colourful and perfect for summer! The skirt is so nice to wear with this weather but my favorite item of this outfit are the shoes. I ordered them on the webshop of Sacha and I totally love them! They are so special and they are comfortabel too. What do you think of my shoes and outfit? 

 

I’m wearing:
Skirt: Asos (in sale here)
Blouse: Zara
Shoes: Sacha (here)
Bracelet: Oakwood
Ring: YSL arty ring (in sale here)

 Nathalie