Wat vinden jullie van mijn jeanshemdje? Mijn vriend vind het maar niets, dus laat zeker een comment achter als je het mooi vindt, zodat ik hem kan zeggen dat hij niets over mode weet ;-)! Ik vond deze van Only bij sans-online, tussen hun blouses. Ik wou al een tijdje een jeanshemdje maar vond nooit een goed model, dus ben heel blij met deze. Ze hebben ook leuke dames accessoires bij sans-online trouwens! 
What do you think of my denim shirt? My boyfriend didn’t like this shirt at all, so please leave a comment if you like it, so I can tell him he doesn’t know anything about fashion ;-)! I’ve found this one from Only at sans-online, between their blouses. I wanted one for a while now, but couldn’t find one with a nice fit, so I’m really happy with this one. 

I’m wearing:
Denim shirt: Only
Necklace (?): Hollywood Trading Company
Poncho: Mexx
Pants: Cimarron
Blazer: Zara
Bag: Kathy Van Zeeland
Boots: Cecil
Bracelet: Silis
Lipstick: Deeply Adored by Mac Cosmetics

Ik droeg deze outfit naar het Add My Berry event dit weekend. Op zondag heb ik echt niet veel gedaan en nu is het tijd voor een week studeren en werken. Hoe was jouw weekend? 
I wore this outfit to the Add My Berry event this weekend. On sunday I had a really lazy day and now it’s time for a week full of school and work. How was your weekend? 

Nathalie