Outfit: Second round blogger battle!


Mijn nieuwe All Stars zagen jullie al, maar vrijdag kwam ook mijn item voor de volgende ronde van de blogger battle aan! Ik was enorm benieuwd wat het zou zijn en het was deze trui van The Sting! Ik vind hem echt heel erg mooi en en weet nu al dat ik hem deze herfst vaak ga dragen! Om de trui nu te combineren heb ik een shortje boven gehaald dat ik in Spanje kocht. Zo is het op een bewolkte dag toch nog warm genoeg voor blote benen! Jullie kunnen hier stemmen op me (helemaal onderaan) en ik hoop dat ik ook deze week op jullie stem mag rekenen!
                                      

ENG: You could already meet my new All stars, but friday my item for the next blogger battle round was also delivered. I was so curious to know what it would be and it turned out to be this sweater from The Sting. I really like it and I’m sure I’ll wear it a lot during fall. To combine it in summer, I pulled some shorts out of my closet that I bought in Spain. With this sweater it’s still warm enough to go out with bare legs if it’s cloudy. You can vote for me here, just scroll down, press ‘Nathalie’ and then press ‘stem’. It would really mean a lot to me! 

I’m wearing: 
Sweater: The sting
Shorts: Shana
Shoes: Converse
Bag & Hat: H&M

Nathalie