Outfit: some neon will do the trick

Eén van mijn outfits die ik droeg in Turkije. Het lijkt al zo lang geleden :-(. Gelukkig heb ik iets om naar uit te kijken, ik ga naar Parijs volgende week als verjaardagscadeau voor mijn vriend. We gaan een dag naar Parijs en een dag naar Disneyland. Ik kijk er echt naar uit!
Here’s one of my outfits I was wearing in Turkey. It already seems so long ago :-(. Luckily I’m having something to look forward, I’m going to Paris next week as a birthday gift to my boyfriend. We’ll be one day in Paris and one day in Disneyland! I’m sooo looking forward! 

I’m wearing
Dress: Asos
Bracelet & earrings: H&M
Shoes: New Look

Ik ben echt fan van neon accessoires, ze maken een jurkje veel specialer! De nagellak is ook neon geel, maar de juiste kleur is moeilijk op foto vast te leggen. Je kan een betere foto hier bekijken. 

I love wearing neon accessories. It really makes a dress a lot more special! The nailpolish is also neon yellow, but it’s hard to capture the exact colour on photo. You can see a better picture here

Nathalie