Outfit: Spring ready

Deze outfit droeg ik naar een event (waarover nog een post verschijnt) en ik ben echt blij met het resultaat! De top laat juist genoeg zien, perfect voor de lente! Ik ontving ook een laserprinted armbandje van Zazzy. Een perfect armbandje voor dagelijks te dragen! Je kan zelf de tekst kiezen, wat ik erg fijn vind omdat je het zo kan personaliseren naar je eigen smaak. Vanaf deze week gaat het echt druk worden. Ik heb maar liefst zes events gepland op zeven dagen tijd (beginnend vanaf donderdag), ik weet dus wat doen! Heb jij speciale plannen deze week?
ENG: I wore this outfit to an event (more about that later) and I really like how it turned out! The top is showing just enough, perfect for spring! I also received my laserprinted bracelet by Zazzy. I love this bracelet for everyday wear. You can also choose what text you have, which makes it very personal. It’s gonna get busy this week. I planned six events on seven days (starting from thursday) so I know what to do! Do you have special things planned this week? 

I’m wearing;
Pants & top: Naf Naf
Shoes: Softwaves
Headband: Maison Louise Collection
Bracelet: Zazzy 

Nathalie