Outfit: studs and bows

Zoals je hebt kunnen zien in de vorige outfitpost, droeg Nathalie een t-shirt van ‘Happiness is a $10 tee’. Mijn moeder was zo lief om voor mij ook één mee te nemen! Deze outfit zit vol met strikjes en studs. Dit armbandje heb ik besteld via Oasap. Ik ben er heel blij mee want het is makkelijk te combineren met  andere juwelen. We hebben voor deze outfit een bijpassende nail art gemaakt waarin de kleuren van mijn t-shirt terugkomen.
As you can see in our last outfit post, Nathalie was wearing a t-shirt from ‘Happiness is a $10 tee’. My mom was so sweet to buy one for me too! This outfit is all about bows and studs. I’ve ordered this cute bracelet at Oasap. I’m really happy with it because it’s easy to combine with others jewels. We made a matching nail art for this outfit with the same colours as my T-shirt. 

I’m wearing:
T-shirt: Happiness is a $10 tee
Pants: Unknown
Shoes: Unknown
Jacket: JBC (also seen here
Bracelet: Oasap (find it here)
Belt: Unknown

Julie