Deze week ben ik naar de kust geweest met Nathalie. We hebben heerlijk gegeten en daarna zijn we gaan winkelen in Knokke. Ik heb een vest aangedaan want het was bewolkt en er was redelijk wat wind. Ik heb mijn Vans aan die je hebt kunnen zien in deze post. Ik heb ook mijn mintkleurige broek aan en mijn roze zonnebril met pantervlekjes. Ik ben blij dat ik eindelijk mijn nieuwe Vans eens heb kunnen aandoen! 

This week I went to the coast with Nathalie. We had a lovely meal en after that we went to Knokke to shop. I’m wearing a vest because it was cloudy and there was a lot of wind. I’m also wearing my new vans which you have seen in this post. I’m wearing my mintgreen pants and my pink sunglasses with panter print. I’m so happy I finally was able to wear my new Vans!

I would look great with a moustache 😀


I’m wearing:
Vest: Love therapy
Pants: C&A
Sunglasses: I am
Shoes: Vans

Julie