Outfit: zebra’s on my blouse

Dit is een van de outfits die ik droeg tijdens de persdagen. Ik ben echt verzot op mijn Zara blouseje met Zebra’s! Het Katie Dean armbandje is nieuw en past perfect bij de rest van mijn juwelen. Mijn zonnebril is in het echt veel opvallender trouwens, kijk daarvoor zeker eens op mijn facebook pagina. Ik draag hier ook mijn nieuwe lippenstift van YSL, ik weet dat jullie er erg nieuwsgierig naar waren dus ik hoop dat jullie hem mooi vinden! Onder mijn blouse heb ik gewoon een bh in dezelfde kleur aangedaan. Een lange top vind ik nooit erg mooi onder een doorschijnende blouse, maar misschien moet ik eens op zoek gaan naar zo’n strapless top, wat vind jij? Prettig weekend! 
                                                                
This is one of the outfits that I was wearing during the press days. I really like my Zebra blouse! The Katie Dean bracelet is new and matches perfect with my other bracelets. My glasses are a lot shinier IRL btw, you can find another picture on my facebookpage. I’m also wearing my purple YSL lipstick here, I know a lot of you were curious about it, so I hope you like it! underneath my blouse I just wore a bra in the same colour, I never like to see a long top under a sheer blouse but maybe it’s better to find me a nice strapless top, what do you think? Have a nice weekend!

I’m wearing
Jewelry: Just Julia
Pants: Cimarron
Shoes: Miista (similar here)
Blouse: Zara
Bag: Liu Jo
Sunglasses: Sacha (similar here)
Belt: Di Cintura

Thanks to Inge for taking these pictures!

Nathalie

Ps: heb je al op mijn blog gestemd voor de She style award? Het neemt echt maar één minuut in beslag!