Outfit:Horses on my dress

Deze outfit droeg ik tijdens de Naf Naf shopping night en de Noosa workshop. Het kleedje is van Asos en door de print (paardjes) vind ik het een superschattig kleedje. Het had perfect geweest als mijn schoenen wat meer een rode tint waren of het riempje oranje, maar soms moet je het doen met wat je in je kast hebt liggen ;-). 
I wore this outfit to the Naf Naf shopping night and the Noosa workshop. The dress is from Asos and I think it looks adorable because of the little horses on it. It would have been perfect if my shoes were more red or my belt a bit more orange, but sometimes you just have to work with what you’ve got in your closet ;-). 

Thanks to Bieke for taking these pictures

I’m wearing: 
Dress: Asos (find it here)
Belt, necklace & blazer: h&m
Shoes: Ciao! Ragazzi (also seen here)
Bag: Tom & Eva 

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze outfit vinden want mijn familie vond het niet echt geweldig maar op Chictopia had ik 234 stemmen, wat redelijk veel is… Laat dus zeker je mening even achter! Geniet van je weekend!

I’m curious to know what you think about this outfit because my family didn’t really like it but it had 234 votes on Chicoptia, which is kinda a lot… Let me know if you like it! Enjoy your weekend!

Nathalie