Press days: Bestseller, Comprendo and PR Style

Mijn laatste post over de persdagen! Ik heb echt de indruk dat ik teveel posts heb gemaakt dus volgend seizoen ga ik proberen een betere selectie te maken of aparte posts van de merken die ik echt leuk vind. Suggesties zijn welkom! Ondertussen kunnen jullie naar mijn laatste favoriete stuks en beauty producten kijken. Bestseller heeft superleuke merken zoals Only, Vero Moda,… De broeken hieronder en de items met de doodshoofden vond ik het leukst (allemaal van Only, maar hier ben ik niet meer zeker van).
My last post about the press days! I feel like I made too many posts so I’m gonna try to make a better selection next season or maybe make seperate posts of the brands I really loved. Suggestions are welcome!
For now, have a look at my last favourite items and beauty products. Bestseller has lovely brands like Only, Vero Moda,… I liked the pants and the pieces with skulls on it the most (all from Only, but not sure anymore about it).


Object                                                                                          Vila
Ik ging ook langs Comprendo PR. De juwelen van Mia & Moi vond ik erg leuk, net als de advent kalender van Babor. Moet echt een geweldige kuur voor je huid zijn! Zoals je kan zien werden we ook verwend met zoetigheden!
I also went to Comprendo PR. I loved the jewels by Mia & Moi and also the advent calender by Babor. Must be a real treat for your skin! As you can see, they also spoiled everyone with delicious sweets!

Het laatste bureau waar ik jullie over wil vertellen, maar zeker niet het minste, was PR style. Ze hebben er echt superleuke beauty producten en prachtige juwelen. Van Ti Sento wou ik alles wel hebben! Wist je dat ze hun kristallen vastzetten met haakjes, net zoals diamanten, en niet met lijm? Voor mij is dit echt een groot pluspunt! Niemand vindt het leuk om steentjes te verliezen van je dierbare juwelen, toch? Le Petit Marseillais heeft enkele zeer fijne producten. Ik heb de handcrème (die je hieronder ziet) en ben er heel tevreden van. Ik heb ook een douchegel ervan en beide producten ruiken heerlijk. Ik word altijd helemaal relax als ik de douchegel gebruik, zeker eens proberen als je graag afwisselt! Tot slot vond ik de cadeaubox van Caudalie wel een leuk idee voor Kerst. Ze hebben ook een box met een kaars die dezelfde geur heeft als de producten!
The last agency that I want to tell you about, but definately not the least, was PR style. They have amazing beauty products and also very pretty jewelry. I liked everything from Ti Sento! Did you know that they put their christals in a bracelet with hooks, just like diamonds, and not with glue? I think this is really a good thing! Nobody likes it when you loose stones from your beloved jewelry, right? Le Petit Marseillais has some great products. I have the handcreme (that you can see on the picture) and I’m very happy with it. I also have a showergel and both of the products smell delicious. It’s always very relaxing when I use this showergel so worth a try when you like to change showergels often. Lastly, I wanted to show you the giftbox of Caudalie, a great idea for Christmas. They also had a box with a candle with the same smell as the products!

Ti Sento

Ti Sento

Dat was het! Ik heb jullie over alle leuke dingen verteld die ik zag op de persdagen. Hopelijk vond je het leuk om over alle deze leuke producten en merken geïnformeerd te worden. Ik kijk al uit naar de volgende persdagen!
That’s it! I’ve told you about all the nice things I saw at the press days. Hope you like being informed about all these amazing products and brands. I can’t wait for the next press days!

Nathalie