Press days: my favorites Part I

Talking about the collections
Aangezien ik twee dagen andere bloggers heb rondgeleid door de showroom van Media Mania heb ik mijn favoriete items daar zeker wel gespot. Ik ga uiteraard nog meer schrijven over de wintercollectie’s tegen de winter zelf, maar toon jullie hier al een preview. We willen uiteraard altijd al een beetje ‘voor’ zijn op de mode ;-). Deze winter ga je vooral veel ponyhaar en pels zien en qua kleuren is het allemaal nogal donker. Mijn favoriete items zie je hieronder en in de loop van de week volgt deel II met de items die ik bij andere PR-bureau’s heb gespot! Welk item is jouw favoriet?
                                              
Since I was working two days at Media Mania Pr, guiding other bloggers around, I definately found my favorite items. I will write more about the winter collections when it’s closer to Winter, but here’s a preview. You will see a lot of pony hair and fur this winter and the colours are kinda dark. You can find my favorite items below and in my next post I’ll show you my favorite items from other agencies. Which item do you like the most? 

Those Pinko shoes… stunning!
Me and Grietje in love with the Oakley Mirrored sunnies
I would never buy a real fur jacket myself, but I must say Oakwood has really pretty ones… 

These Replay shorts are perfect for a grunge look!

I also like this Pinko bomber jacket

 Nathalie

Ps: Heb je al op mijn blog gestemd voor de She style award? Je kan een bon van 100 euro winnen!