Press days: My favorites part II

I already showed you my favorite items at Media Mania and today I’m showing you some other favorites. The first day I went to PR style, De Hovre PR and the blogger night at Oona. My absolute favorite item of these press days is this bracelet of Ti Sento. The winter collection is inspired by Firenze and the architecture of the buildings and when I put this bangle on I had to think about my trip to Italy when I was a senior in High School. Above that I think the bracelet is designed really beautiful. I told myself not to buy any jewelry anymore but I’m gonna make an exception for this beauty. 
                                           
Mijn favoriete items bij Media Mania heb ik jullie al getoond en vandaag laat ik jullie graag mijn andere favorieten zien. De eerste dag ben ik naar PR style, De Hovre PR en de bloggers night bij Oona geweest. Mijn grootste favoriet was de armband hierboven van Ti Sento. De winter collectie is geïnspireerd op Firenze en de architectuur van de gebouwen daar. Wanneer ik de armband omdeed moest ik direct aan mijn italiëreis denken van toen ik in het zesde middelbaar zat. Daarnaast vind ik het ontwerp echt gewoon prachtig. Ik heb mezelf voorgenomen om geen juwelen meer te kopen maar voor deze maak ik waarschijnlijk wel een uitzondering. 

The cutest Iphone covers ever! The brand is called Cliché and is for sale at ‘De Bijenkorf’
next stop was at De Hovre PR
Pony hair shoes by Lolo
at Oona I saw this beautiful fur collar from Essentiel: love at first sight! 

Amazing clutch spotted at Oona

The second day i was invited by Camper for some cocktails! These boots were my favorite ones!

The cocktails and sun definately did me good :-)! 
Together with Inge and Charlotte from Just Julia we enjoyed some sushi and had a nice girl out! 
A big thank you to my blogger besties Inge and Grietje and Charlotte from Just Julia for the fun moments! Did you see something you like?
                                                       
Graag wil ik even mijn bloggerfriends Inge en Grietje en Charlotte van Just Julia bedanken voor de leuke dagen! Ik wil jullie ook even laten weten dat vandaag de laatste dag is om op me te stemmen in de Esprit Style Battle. Het duurt maar een minuut en je zou me héél blij maken! Bovendien kan je zelf ook een bon van 100euro winnen. En heb je al iets leuks gespot voor komende winter?
Nathalie