Press days: Oona

A.Knackfuss (right picture taken by Grietje)

Vandaag laat ik jullie mijn favoriete items zien die ik bij de persdag van Oona zag. Zij hebben echt leuke modemerken, o.a. Essentiel, Magdalena, Zalando,… Bij Essentiel zie je deze zomer veel dierenprints, kleur en glitters, alles wat ik leuk vind dus ;-). Zeker hun schoenen met zebra motief vind ik echt geweldig! De Komono horloge met luipaardbandje vond ik ook erg mooi. Komono is Belgisch en hun prijzen zijn erg betaalbaar! Ik zag ook een mooie collectie van Zalando en zelfs Shoe Discount heeft me verrast. Het leuke hieraan vind ik dat mensen met een klein budget zich zo ook mooi kunnen kleden. Tot slot wil ik het ook nog even hebben over Hudson. Ze hebben prachtige broeken die superzacht aanvoelen. Hudson laat ook zien dat je deze zomer echt niet zonder een geprinte broek kan! 
Today I’m showing you my favorite pieces that I’ve seen at the press days at Oona. They have amazing fashion brands like Essentiel, Magdalena, Zalando,… This summer you’ll see a lot of animal prints, colour and glitter at Essentiel, everything I love ;-). I want their zebra shoes!  I also really liked the Komono watch with leopard strap. Komono is a Belgian brand and their prices are very affordable! I’ve also seen a nice collection by Zalando and even Shoe Discount suprised me. I like this a lot because this makes it easier for people with a low budget to dress nice. Last but not least are the pants by Hudson, they were soooo soft and beautiful. Hudson shows again that this summer will be all about printed pants!

Essentiel

Essentiel

Magdalena

Vans

Komono

Komono
Zalando

Shoe Discount

Hudson

Hudson
Wat zou jij direct in je kast willen hebben? Als je deze post leuk vond, vergeet dan zeker niet om mijn vorige posts over de persdagen te bekijken (hier, hier en hier). Prettig weekend!
What do you like the most? If you liked this post, don’t forget to check my previous ones about the press days (here, here and here). Have a nice weekend! 

Nathalie