Press days: Tosca PR and Pravda Pressroom

Dolly & Daisy
Zoals jullie wel weten, ben ik altijd enthousiast als ik mooie tassen zie. Dolly & Daisy is een Belgisch merk met supermooie tassen, en hun prijzen vallen ook goed mee! Bij Tosca PR vond ik ook de Superdry brillen erg leuk. Ik heb er eentje opgezet en het zag er erg goed uit. Bovendien hebben ze een superleuk hoesje, zeker de moeite dus om eens te proberen als je een nieuwe bril nodig hebt. Als je graag een mooi kleurtje op je nagels hebt, maar je nagels niet graag elke week lakt, dan heeft Orly iets leuk voor je. Zij hebben namelijk een pakketje ontwikkelt waarmee je thuis gellak kan zetten op je nagels. Het pakketje en het lampje om de lak te doen harden zijn elks 60 euro. Niet echt goedkoop, maar ik denk dat het zeker interessant is om dit te proberen ipv vaak naar een nagelsalon te gaan!
As you already know, I always get excited whenever I see pretty bags. Dolly & Daisy is a Belgian brand with really beautiful bags, and their prices are nice too! At Tosca PR, I also liked the superdry glasses. I tried one on and it looked great. They come in a very pretty package, so definately worth a try if you’re looking for new glasses. When you like a beautiful colour on your nails but don’t like to do your nails every week, Orly has something nice for you. They have a kit and lamp so you can use gellak at home.The kit and lamp are each 60 euro. Not very cheap but I think it’s interesting to try this instead of going to the nail salon a lot!

Dolly & Daisy
Superdry

Orly

Fred De La Bretonière
Ik bracht ook een bezoekje aan Pravda. De broeken van de foto hieronder zijn helemaal mijn ding! Zoals ik al eerder zei, gebloemde broeken (en broeken met print) zal je vaak zien deze zomer. Wanneer je naar de tassen van Annelies Timmermans kijkt, denk ik dat het duidelijk is dat de neon trend nog een seizoentje blijft hangen. Met één blik op de collectie van Steve Madden kan je vast hetzelfde besluiten voor studs & spikes ;-). Oh en wat ik je ook nog wou zeggen, is dat ik een fles Martini Royale Rosato heb gekregen en die was echt enorm lekker! Geloof me, zelfs al mag je niet graag Martini (zoals mij), deze zal wel je ding zijn! 
I also had a visit at Pravda. I love the pants in the picture below a lot! I already told you, flower pants (and printed pants in general) will be everywhere this summer. When you look at the bags of Annelies Timmermans, I think it’s pretty clear that the neon trend will stick around for another season. With one look at the Steve Madden collection, you will say the same about studs & spikes ;-). Oh and I also wanted to tell you that I received a bottle of Martini Royale Rosato and it was really good! Believe me, even when you don’t like Martini (like me), you’ll love this one!

Tramontana 

Annelies Timmermans

Steve Madden

En iets interessant gespot? 
So, did you see something that you like?

Nathalie