Elke nieuwe MAC collectie is voor mij een goede reden om de winkel binnen te springen. Deze samenwerking met Rihanna vind ik echt top! Tijd om jullie mijn favoriete items te tonen. De collectie is vanaf 5 oktober te verkrijgen in alle winkels en online
                                        

ENG: Every new MAC collection is always a reason to visit the store in my opinion! I really like this collab with Rihanna! Time to show you my favorite items. The collection is available from October 5th in all MAC stores and online.

The whole collection

My top favorite items

My two favorite lipsticks from the collection

Deze week kreeg ik ‘Talk that Talk’ aan, die wou ik erg graag! Het is een mooie donkere kleur maar ik moet wel zeggen dat ik een beetje teleurgesteld ben omdat het op de foto’s overkomt alsof het een donkerpaarse lipstick is (een kleur die ik al superlang wil) en ik vind de kleur in het echt eigenlijk helemaal niet op de foto lijken. Als je op zoek bent naar een mooie donkerrood-bruine kleur, dan zou ik deze wel zeker aanraden! De verpakking is ook écht prachtig. Binnenkort komt er een filmpje online over hoe je ervoor kan zorgen dat je lippenstift lang blijft zitten en daarvoor gebruik ik deze nieuwe lippenstift! Wat vind jij van de nieuwe collectie?
                                          
ENG: This week I received ‘Talk that Talk’ a colour that I really wanted! It’s a beautiful dark colour but I’m a bit disapointed because at the pictures it looks like a dark purple one and I don’t think it looks like this at all! If you are looking for a dark-red-brownish lipstick I would really recommend this one though! I also looove the package! What do you think of this collection? 

Nathalie