She Style Award

Sorry voor de weinig updates de laatste dagen. Zoals jullie mischien wel weten doe ik stage bij Media Mania en met de press days was het enorm druk! Na deze week ga ik terug in mijn normale ‘blogritme’ en jullie mogen vanavond nog een nieuwe post verwachten! Ik wou jullie even laten weten dat ik meedoe met de She Style Award. Een tijdje geleden is dit artikel verschenen en nu moet tegen andere bloggers strijden voor de titel. Jullie zouden me enorm helpen door hier op Curls and Bags te stemmen, je moet enkel je e-mailadres invullen. Momenteel sta ik op de zesde plaats en ik moet in de top drie staan om te kunnen winnen. Jullie maken bovendien kans op een bon van 100 euro voor Vente-Exclusive!  
                                                

Hi guys, I’m participating for an award for my blog. The site is in Dutch but if you want to vote you can just click on Curls and Bags here and then enter your e-mail, It would be a great help. I will have a new post online this evening!

Nathalie