Who wears it better: Isabel Marant booties

The Chriselle Factor
Met deze Isabel Marant laarsjes heb ik echt veel bloggers gespot! In deze post zie je mijn favoriete outfits. Ik ben heel benieuwd naar wie jij vind dat ze het best hebben gestyled, aangezien ik ze allemaal erg leuk vind en amper kan kiezen. Vul zeker de poll onderaan in en laat het me weten!
I’ve seen so many bloggers with these Isabel Marant booties! The pictures in this post are my favorite ones. I’m really excited about who you think that styled these best, because I like all of them so much, it’s hard to choose. Be sure to fill in the poll below this post and let me know!

Le Blog De Betty

Lizzy Van der Ligt

The Blonde Salad

Mode Junkie

Om de winnaar van vorige keer te zien, kan je hier klikken. Nu is het tijd om een hele avond te studeren want heb de afgelopen vier dagen niets kunnen doen! 
To check the ‘winner’ of the previous post, click here. Time to study now… Have a nice evening!

Nathalie