Who wears it better: Kenzo sweater

Andy from The Style Scrapbook
Aangezien ik dagelijks heel wat blogs lees, zie ik vaak dezelfde kledingstukken. Dit inspireerde me om een nieuwe rubriek op mijn blog te beginnen. In ‘Who wears it better’ laat ik jullie verschillende bloggers zien die hetzelfde kledingstuk dragen. Ik vind het interessant om te zien hoe ze dit helemaal anders stylen! Ik begin met de Kenzo trui, die ik echt al té vaak heb gezien op blogs. En.. wie draagt hem volgens jou het beste? 
Reading a lot of blogs daily, I sometimes see the same items. This inspired me to do something new on my blog. In ‘Who wears it better’ I’m showing you different bloggers wearing the same clothing piece. I think it’s interesting to see how they style the same item so different! I’m starting with this Kenzo sweater, which I really have seen almost too much on blogs. So… who do you think wears it better?


Adenorah
Chiara from The Blonde Salad

Mija

Vul deze poll in om je mening te geven, ik ben superbenieuwd naar de uitslag! Vind je deze nieuwe rubriek een leuk idee? 
Fill in this poll to give your opinion, can’t wait to know the results! Do you like this new category on my blog?

Nathalie
Ps: I made a new poll because I mixed up Mija with Adenorah 🙁