YOU’RE INVITED: Chloé’s Insta Window ft curlsandbags

*This post is only relevant to my Dutch readers


De meeste onder jullie weten vast wel dat ik (een beetje?) verslaafd ben aan instagram. Toen ik hoorde van de actie van Chloé om hun Insta window na Amsterdam ook naar Antwerpen te brengen was ik direct nieuwsgierig. Ik voelde me dan ook heel vereerd toen ze me een mailtje sturen om te vragen of ik als social influencer aanwezig wil zijn om jullie foto’s te nemen en om het uur iemand te verwennen met een leuk geschenk! 


Wat houdt heel die actie nu juist in? Om de drie op rozen geïnspireerde parfums van Chloé extra aandacht te geven, zal er op 28 mei een prachtige etalage voorzien zijn die helemaal social media proof is! Je kan een parfum kiezen en afhankelijk daarvan krijg je een andere belichting, een real life filtertje dus (awesome!). Ik neem je foto en je krijgt je foto dan ter plaatse ineens mee samen met een roos en een sample. Om het uur kies ik uit de #ChloeShadesOfRose nog eens de leukste foto uit voor een extra verrassing! 

Als je nog niet helemaal mee bent, bekijk dan zeker onderstaande video eens! Ik hoop jullie te mogen zien/ontmoeten! Ik kijk er in elk geval naar uit om jullie creatieve foto’s te nemen. 😉

28 mei
Ici Paris XL Antwerpen
De Keyserlei 28
10:00-17:30

Nathalie